Verkocht onder voorbehoud

Drijver 25

€ 395.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 103 m²
  • 3 slaapkamers
  • zuidwest
  • in overleg
Beschrijving
Bent u opzoek naar dé ideale eengezinswoning? Stop dan met zoeken!
Deze woning aan de Drijver 25 in Maassluis is wellicht precies wat u zoekt. Absolute pluspunten van deze woning zijn de goed bemeten ruimtes en de hoeveelheid lichtinval. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtelijk en fijn gevoel, maar bespaart ook kosten op de energierekening. Je hoeft immers minder snel de lampen aan te zetten. Drie jaar geleden is het voormalig dakterras omgetoverd tot een fijne slaapkamer, hierdoor beschikt deze eengezinswoning in totaal over maar liefst drie royale slaapkamers. Het dakterras is opnieuw gerealiseerd op de tweede verdieping. Deze, tezamen met de achtertuin en het balkon zorgen voor voldoende buitenruimte. Zo wordt buiten vertoeven dus echt een feestje! Wat een pluspunten! En dan is de woning ook nog eens gelegen in een fijne buurt in het gezellige Maassluis. De woning is op loopafstand van winkelcentrum Koningshoek, waar zich diverse winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als lifestyle winkels bevinden. Bovendien op loopafstand van de bushalte waardoor u gemakkelijk Maassluis en omgeving kunt bereiken. Kortom gegarandeerd ultiem woongenot! Wanneer gaat uw woonavontuur van start?

Indeling:

Begane grond:
De entreehal van deze leuke eengezinswoning is voorzien van de meterkast en een aparte toiletruimte. Bovendien bevindt zich hier een deur met melkglas waardoor de woonkamer te betreden is. De ruime lichte living is een fijne plek waar u direct het gevoel van thuiskomen ervaart! Door de grootte van de ruimte zijn er verschillende hoeken te creëren, denk bijvoorbeeld aan een relaxte zithoek en een fijne eethoek. De woonkamer is voorzien van een prachtige pvc-vloer met vloerverwarming. Nooit meer last van koude voeten dus! Vanuit de eethoek is er zicht op de moderne hoekkeuken. Deze beschikt onder andere door de bovenkasten, de diepe lades en de onderkasten met draaicarrousel over voldoende kastruimte. Verder is de keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, een in 2023 nieuw geplaatste vaatwasmachine en een koelkast met vriesvak. Door middel van de grote schuifpui aan de achterzijde van de woning is de achtertuin te betreden.

Eerste verdieping:
De overloop van de eerste verdieping is voorzien van een deur waardoor er geen kou verloren gaat. Daarnaast geeft de overloop toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt, net als de overloop, over een laminaat vloer. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het balkon. De andere slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Enige tijd geleden is deze verbouwd tot slaapkamer, aangezien deze eerst fungeerde als dakterras maar niet getreurd want deze is nu te vinden op de tweede verdieping! Bij het betreden van deze slaapkamer wordt u direct verrast door de hoeveelheid lichtinval. De slaapkamer is op dit moment ingericht als werkkamer, maar kan natuurlijk ook goed dienen als extra slaapkamer of kinderkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van alles wat u nodig heeft zoals een inloopdouche, wastafelmeubel, een zwevend toilet en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is, zoals eerder vermeld, een prachtig dakterras gelegen. Daarnaast bevindt zich hier nog een slaapkamer. Deze slaapkamer is zeer ruim en heeft voldoende plaats voor zowel een tweepersoonsbed als een ruime kledingkast en/of bureau. Voorheen was deze slaapkamer opgedeeld in twee en dit is eventueel opnieuw te realiseren. Bovendien is op de tweede verdieping nog een wasruimte gelegen. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting, de opstelling van de cv-ketel, de mechanische ventilatie unit, een stortbak met kraan en een vaste kast.

Exterieur:
Deze woning is voorzien van maar liefst drie buitenruimtes; een achtertuin, een dakterras en een balkon. De gezellige achtertuin is gelegen op het zuidwesten, de ideale ligging met veel zonuren. Door het plaatsen van een lounge set kunt u daardoor fijn genieten van de zon. In de achtertuin is bovendien een handbediend zonnescherm en een schuur gelegen. Hier kunnen, door middel van de achterom, eventueel fietsen worden geplaatst. De schuur is voorzien van verlichting en elektra. Achter de tuin is ook een carport waardoor u altijd droog uw auto kunt parkeren. De andere buitenruimte; het dakterras, is ook gelegen op het zuidwesten. Het dakterras is voorzien van rubberen tegels waardoor u fijn kunt genieten van deze onderhoudsvrije en beschermende dekvloer. Het balkon bevindt zich dan weer aan de voorzijde, waardoor u ook in de ochtend goed in de zon kunt plaatsnemen.

Ligging:
Gelegen op een zeer fijne locatie in een geliefde wijk. Het winkelcentrum Koningshoek, met een divers winkelaanbod, is om de hoek van de woning gelegen. Ook het oude centrum van Maassluis, het stadhuis, theater Koningshof, diverse scholen, het ziekenhuis Franciscus Maassluis, het openbaar vervoer waaronder de bus en het metrostation Maassluis West zijn gemakkelijk te bereiken. De woning heeft een eigen oprit waardoor u altijd uw auto veilig en droog kunt parkeren. Bovendien is er in de straat voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1982
- Energielabel A
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen m.u.v. woonkamerraam (hout)
- Alle kunststof kozijnen zijn draai- en kiepbaar en zijn voorzien van horren m.u.v. wasruimte
- Trap naar de eerste verdieping voorzien van laminaat, 2022
- Dakterras verbouwd naar slaapkamer, 2021
- Dakterras tweede verdieping gecreëerd, 2021
- Radiatoren eerste verdieping op de overloop en de slaapkamer aan de achterzijde, 2021
- Radiatoren tweede verdieping slaapkamer, 2021
- Mechanische ventilatie, 2021
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom 2020
- De voortuin is snippergroen met de mogelijkheid tot koop, de jaarlijkse bijdrage voor de huur was in 2023 gesteld op
€ 22,91
- Oplevering in overleg



“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 395.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
103 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
88 m²
Inhoud
369 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui
Energie
Energielabel
A
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Achtertuin
19 m² (4,56m diep en 4,19m breed)
Ligging tuin
zuidwest
Garage
Soort garage
carport
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving